logo cartoon blanche

Wat is een uitleganimatie?

De beste manier om een uitleganimatie uit te leggen is…in een uitleganimatie! In 50 seconden legt het onderstaande filmpje alles uit wat u moet weten. Voor meer vragen, neem hier contact met ons op.Onze uitleganimatie uitgelegd.

Onze uitleganimaties hebben als doel een complexe boodschap zo helder mogelijk te communiceren. En dit in een zo’n kort mogelijke tijd. Gezien de kijker snel haar aandacht verliest, zorgen we ervoor dat uw boodschap zo snel mogelijk wordt overgebracht, dankzij de kracht van visueel vertellen.

Belangrijke projectprocessen die u graag helder wilt communiceren, worden in onze uitleganimaties visueel vertaald in een duidelijke verhaalvertelling. Een cartoonfilm met voice-over en bewegende beelden zet uw inhoud om een direct te gebruiken uitleganimatie voor presentaties en websites. Het doel van de uitleganimatie is waar het om gaat bij Cartoon Blanche. Het is leuk als het er mooi uitziet, echter tijdens het presenteren van de inhoud van uw project, gaat het om het communiceren van een doelgerichte boodschap.
We analyseren uw informatie en zetten de inhoud om in een uitleganimatie, die de gepaste toon en impact heeft afhankelijk van de doelgroep en het doel van de opdracht. Uw uiteindelijke uitleganimatie doet wat de naam zegt: Het snel en duidelijk uitleggen van uw onderwerp aan de hand van doelgerichte beelden.

Een uitleganimatie voor bedrijven en overheid.

In het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties is de uitleganimatie een veelgebruikt medium geworden. Een traditionele animatie laten maken, neemt vaak nog een hoop uren aan animeerwerk in beslag, waardoor de kosten onnodig hoog kunnen oplopen. Met een uitleganimatie blijft de film binnen een betaalbaar budget, met hetzelfde resultaat!

We leggen aan de hand van een uitleganimatie uw onderwerp uit op een duidelijke en leuke manier. Door het thema beeldend uit te drukken, wordt de inhoud gemakkelijker opgenomen bij de kijker. Deze pakkende manier van informatie verschaffen, kan uw project op een originele en inspirerende wijze overbrengen. Uw kunt bij de kijker interesse opwekken, men stimuleren om actie te ondernemen en uw boodschap visueel laten doordringen, waardoor het men bijblijft.

Een uitleganimatie is tevens een handige tool tijdens een puur informatieve presentatie. Het zorgt ervoor dat men bij de les blijft. De uitleganimatie wijst de kijker op een belangrijke situatie of verandering, die men gemakkelijker in zich opneemt en onthoudt. Cartoon Blanche’s stijl van uitleganimatie geeft snel een duidelijk beeld van uw boodschap. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Neem hier contact met ons op