logo cartoon blanche

Live tekenaar gezocht?

Live tekenaar (sneltekenaar) gezocht tijdens uw bijeenkomst? Cartoon Blanche tekent live cartoons bij uw besproken onderwerp. Verrijk uw presentatie met humoristische live tekeningen die uw boodschap visueel grijpen!


foto van live tekenaar aan het werk

Op zoek naar een live tekenaar?

Live tekenaar gezocht? Tijdens vergaderingen, presentaties en iedere bijeenkomst werkt Cartoon Blanche als sneltekenaar. Om uw boodschap op een visuele wijze tot leven te laten komen, kan een sneltekenaar ter plekke uw aandachtspunten versterken. De live tekenaar is handig, wanneer er een luchtige ondertoon aan te pas moet komen.

Wat kan onze live tekenaar voor u betekenen? Uiteraard is de besproken informatie in een visuele representatie omzetten, het hoofddoel van de live tekenaar. Tevens wanneer er een komische pauzebrug tussen de teksten moet ontstaan, humoristisch commentaar, of u een handige methode wilt toepassen, om uw publiek aandachtig te houden en te betrekken bij het proces.

Hoe we te werk gaan.

De tekeningen kunnen door de sneltekenaar live tijdens de bijeenkomst op een groot papier of whiteboard worden getekend. In de gedigitaliseerde wereld, werkt het tekenen op een digitaal tekentablet, wat vervolgens voor de ogen van uw publiek verschijnt, het beste. Als sneltekenaar kan ik uw tekeningen maken, zoals u dat graag wilt, binnen het thema en de toon die het beste past bij de meeting. Cartoon Blanche hanteert een heldere tekenstijl.

Vooraf zullen we het onderwerp kort bespreken en zal ik me verdiepen in de gegeven informatie, betreft het onderwerp. Zo kunnen we ervoor zorgen, dat de tekeningen vanuit uw voorkeur, binnen de benodigde voorkennis optimaal kunnen voortkomen. De tekeningen kunnen vervolgens verder worden uitgewerkt en gebruikt worden als herinnering, informatieve cartoon of als presentatie ondersteuning tijdens toekomstige projecten.

We werken voor u met plezier als live tekenaar, maar daar blijft het niet bij. Cartoon Blanche heeft aantrekkelijke mogelijkheden, betreft het gebruiken en verder uitwerken van uw cartoons. Wanneer we uw onderwerp hebben getekend, kunnen we uw tekeningen verder voordelig uitwerken tot een unieke memorabilia, infographic of striptekening.


Neem hier contact met ons op.