logo cartoon blanche

Cartoonist inhuren?
Een cartoontekenaar die waarde toevoegt.

Cartoonist inhuren om uw inhoud op een informatieve en luchtige manier te communiceren? Wij zijn cartoontekenaar bij het visualiseren van uw projecten.


voorbeeld cartoon informatieve strips

Cartoon laten maken, is het geen vanzelfsprekende keuze?

Wanneer u een onderwerp op een informatieve manier wilt verduidelijken, kunnen we een strip of cartoon laten maken, die uw publiek graag leest. Of het onderwerp nog slechts een vaag idee is, of dat u al een redelijk beeld heeft hoe het verhaal zal gaan verlopen (zoals het voorbeeld verderop), wij tekenen het voor u in een serie cartoons of een strip. Wanneer u kiest voor een cartoon laten maken, gebeurt dit op een gepaste grappige en functionele wijze, zoals u het graag wilt zien. Daarom bespreken we eerst goed wat u daadwerkelijk wilt. En wat de gepaste toon van de strip of cartoon wordt, die u laat maken. Helemaal als we te maken hebben met een last-minute strip of cartoon. Hierbij zorgen we er nadrukkelijk voor, dat we met de verkregen details aan al uw wensen kunnen voldoen.


Last-minute striptekenaar of cartoonist inhuren?

Een cartoontekenaar gezocht? Een vanzelfsprekende keuze. Want een terugkerende strip die komisch is, wordt gelezen. Als deze strip tevens een recent onderwerp verbeeldt, kunt u uw actuele boodschap op een interessante manier aan uw doelgroep voorleggen. We zorgen voor een stukje entertainment, maar zorgen er gelijk voor, dat belangrijk nieuws wordt overgedragen aan uw lezers. Een strip maakt een complex onderwerp bondig, begrijpelijker en aantrekkelijk. We zullen hiermee de interesse van uw publiek wekken. En wanneer men gewend raakt aan een steeds terugkerende strip met dezelfde bekende personages in een andere situatie, wordt uw strip of cartoon automatisch gelezen en zelfs verspreid.

Cartoon Blanche’s werk verbindt zich met uw lezers. U kunt uw eigen onderwerp gerelateerde cartoon of strip op maat krijgen, die typisch bij uw bedrijf en personeelsblad past.


Een cartoon laten maken ter verbetering van uw resultaten bij workshops en trainingen.

Visualisaties zijn een aangename manier om langdurige trainingssessies luchtiger te maken en de behandelde stof samen te vatten. Cartoon Blanche richt zich op enthousiastmakende informatieve cartoons en korte strips, die uw thema weten te grijpen in één plaatje. U kan uw publiek aan het lachen krijgen. Laat men sympathiseren met wat u te zeggen heeft. Tekst is niet altijd de optimale oplossing. De kracht van de informatieve strip en cartoon, weet uw publiek soms effectiever te bereiken. Een strip of cartoon laten maken door Cartoon Blanche, creëert een krachtige meerwaarde voor het succesvol overbrengen van uw inhoud. Wanneer u ons eindresultaat uiteindelijk voor u ziet, blijkt een cartoon ook daadwerkelijk een vanzelfsprekende keuze.


Neem hier contact met ons op.