logo cartoon blanche

Infographic cartoon

Wij bieden een unieke service op het gebied van infographics: de infographic cartoon.


infographic cartoon

Wat is een infographic cartoon?


Wij zetten uw projectinhoud om in een info cartoon, handig te gebruiken bij uw projectpresentatie. Uw projectinformatie wordt aan de hand van unieke beelden vertaald in een duidelijke weergave van het projectdoel. Een gewone infographic verschilt inhoudelijk niet zoveel van Excel’s grafieken en diagrammen. Het is nog steeds een opsomming van data, maar dan in een mooi jasje gestoken. Soms werkt dit heel goed, maar een infographic cartoon biedt een aantal extra mogelijkheden bij uw projectuitleg.
De info cartoon weet de data van het project actief te demonstreren. De uitvoering en resultaten van het projectdoel worden beeldend uitgelegd. Dit is de meerwaarde ten opzichte van de infographic; u laat niet alleen de data zien, u kunt ook laten zien wat de data oplevert.


Waarom wij?


Topbedrijven en overheidsinstanties hebben al met succes gebruik gemaakt van onze infographic cartoon service, bij uiteenlopende projectpresentaties. Wij hebben ervaring met bedrijven die een professionele info cartoon snel geleverd willen hebben, een infographic cartoon die hun projectdoel duidelijk en positief verbeeldt. Neem hier contact met ons op wat wij voor u kunnen betekenen.


voorbeeld infographic cartoon

De voordelen van een info cartoon.


De tijd van grote stukken informatie voordragen is gepasseerd. Onze communicatietechnieken moderniseren. Inhoud uitdragen door middel van beeldvertelling krijgt steeds meer de voorkeur. Dit betekent dat de beelden die u tussendoor kiest, uw inhoud zouden moeten verheffen. Dus geen beelden meer die geen waarde toevoegen. Een stockfoto bijvoorbeeld die uw onderwerp opvrolijkt, levert misschien een paar seconden ademruimte op, maar u mist een cruciale kans:


Een infographic cartoon grijpt de aandacht.


Het vergroot de betrokkenheid van uw publiek, omdat sommige onderwerpen er plotseling boeiender uitzien. Het creëert een interessantere publiekservaring.

Het ziet er mooi uit.


Als u de aandacht van uw publiek wilt richten op bepaalde punten, kan de data op een visueel interessante manier worden gepresenteerd. Ook al plaatsen we de inhoud voorop, een goede infographic cartoon bestaat uit relevante informatie op een aantrekkelijke manier visualiseren.

De infographic cartoon spreekt voor zichzelf.


U kunt het toelichten, maar hoeft het niet verder uit te leggen aan uw publiek. Het staat er allemaal al.

Het helpt veel informatie samen te vatten in een simpele verbeelding.


Hier is waar het cartoon gedeelte zo van pas komt. Het verbeeldt de inhoud snel en duidelijk in slechts enkele tekeningen. Gecompliceerde informatie wordt in een info cartoon omgezet in gemakkelijk verteerbare leerstof.

Het geeft een positief beeld van het projectdoel.


We zien zelf de resultaatwaarde van het project in een infographic cartoon. Die de inhoud gemakkelijker, sneller en mooier eruit doet zien.


Neem hier contact met ons op.