logo cartoon blanche

Cartoon als bedankt cadeau.

Een cartoon als bedankt cadeau is een uniek geschenk. Het kan iemand op een persoonlijke manier bedanken, waarin gedenkwaardige momenten op een leuke wijze kunnen worden verbeeld. Het biedt een unieke mogelijkheid om bijvoorbeeld tijdens afscheid van een collega, verjaardagen en projectafrondingen, een gepersonaliseerde gift te overhandigen.


cartoon als bedankt cadeau

Een leuk en origineel bedankt cadeau voor uw collega's en partners.

Er zijn verschillende manieren waarop een cartoon als bedankt cadeau kan worden gemaakt. Dit kan een karikatuur zijn, een cartoon over een grappige herkenbare situatie, een stripverhaal dat op een leuke manier memorabele momenten uitlicht. Of het gaat nog verder en we tekenen een A3 formaat vol met allemaal leuke tekeningen binnen een thema, die perfect bij de gelukkige aansluit.

Een cartoon als bedankt cadeau is er om op te hangen de muur. Met trots! We kunnen het resultaat voor u inlijsten in een frame of zelfs op canvasdoek laten drukken.


Bestel hier uw cadeau.Een cartoon, karikatuur of stripverhaal als cadeau. Wat is het verschil?

Een karikatuur beeldt op humoristische wijze de gekozen persoon uit binnen een passende situatie naar keuze. U vertelt ons zijn of haar hobby/werk/passie en stuurt ons een foto toe en wij tekenen voor u de hoofdpersoon in actie!

voorbeeld kariktatuur als cadeau

In een cartoon tekenen we de persoon niet alleen in cartoonvorm na, we maken er ook gelijk een humoristische situatie van. U vertelt ons over bijvoorbeeld zijn of haar karakteristieken/leuke herinneringen/het werk dat jullie deden of doen. Wij maken hier vervolgens een leuke tekening van.

voorbeeld van een cartoon als cadeau


Het stripverhaal biedt een unieke kans om een verhaal op memorabele wijze te verbeelden. Zijn of haar beste momenten, kunnen in een visueel tijdsverloop worden uitgebeeld. Het is een geschenk dat bij de ontvanger een hoop fijne gevoelens naar boven haalt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het luchtig en grappig te houden. Het is een uniek geschenk om te bewaren!

stripverhaal als cadeau

De luxe cartoonillustratie. In deze uitgebreide cartoon als bedankt cadeau, wordt een A3 formaat volgetekend met allemaal verschillende grappige situaties binnen een thema. De ontvanger van dit geschenk zal het middelpunt vormen. Diverse cartoons vormen samen één grote tekening. Een gedenkwaardig geschenk bij iemands pensioen, jubileum of verjaardag.

voorbeeld van een luxe cartoon illustratie

cartoon als cadeau ingelijst


Cartoons als relatiegeschenk.

Wij kunnen op maat gemaakte relatiegeschenken voor u tekenen naar wens. We dupliceren het origineel en lijsten het in, tot een kant-en-klaar te overhandigen cadeau. Neem contact met ons op, hoe we uw aanvraag kunnen verwezenlijken.

Neem contact met ons op.